Nemzetközi foci

Kihagyott egy ordító ziccert a Manchester United támadója a döntőben, azóta zaklatják

Kacper Pempel - Pool/Getty Images
Kacper Pempel - Pool/Getty Images

A Villarreal tizenegyesekkel győzött a Manchester United ellen az Európa Liga döntőjében, miután 120 percnyi futball után 1-1 állt az eredményjelzőn.

Kapcsolódó
Hihetetlen 11-es párbajban nyerte meg a Villarreal az Európa Ligát
Története legnagyobb sikerét érte el a spanyol Villarreal, amely 1-1 után tizenegyespárbajban győzte le a Manchester Unitedet a labdarúgó Európa Liga döntőjében. Az angoloknál David De Gea kapus hibázott.

A meccs után a manchesteri drukkerek nekiestek a csapat támadójának, Marcus Rashfordnak, aki gyenge napot fogott ki. Ennél azonban nagyobb bűne volt, hogy a 70. percben a meccs legnagyobb helyzetét hagyta ki, amikor kapu mellé gurított. A legtöbb szurkoló azonban megfeledkezik a tényről, hogy a centerező Bruno Fernandes lesről indult, így a VAR egyébként sem adta volna meg a gólt.

Rashford a Twitter-oldalán osztotta meg, hogy mintegy hetven rasszista üzenet fogadta őt, mire a finálé után kézbe vette a telefonját. Bár elmondása szerint egyébként sem tudta volna rosszul érezni magát, azért sokan próbálkoztak azzal, hogy tetézzék a kínjait, sőt olyanok is akadtak, akik azt kommentelték a bejegyzéséhez, hogy megérdemli a zaklatást.

Egy kiemelt üzenetről pedig azt is elárulta Rashford, hogy egy általános iskolai matektanár írt neki egy hegyomlásnyi majmot és meglátása szerint nem ilyen embernek kellene gyerekekkel foglalkoznia.

Olvasói sztorik