Streamable.com
Nemzetközi foci sport

Letolt gatyával mutogatott az ellenfélnek a győztes meccs után a suttyó focista

A két legjobb helyi csapat, a Crvena zvezda és a Partizan játszotta a szerb kupa döntőjét.

A Partizanban kezdő volt a magyar válogatott Holender Filip, akit a 88. percben cserélték le, így már nem vehette ki a részét a meccset eldöntő büntetőpárbajból.

A tizenegyeseknél az amúgy is feszült hangulatot még fokozta a Crvena zvezda játékosa, Nikola Krstovic, aki az értékesített büntetője után odament arcoskodni a kapushoz, Vladimir Stojkovichoz, aki ezt nem hagyta annyiban, és belenyomta a labdát Krstovic arcába.

A közjátékot követően a következő két Partizan-tizenegyes kimaradt, így végül a zvezdáé lett a kupa.

00.36-nál látható Krstovic és a kapus incidense:

A Zvezda játékosa az ünneplésnél is kitett magáért, amíg a többiek a két büntetőt hárító kapust, Milan Borjant ünnepelték, addig Marko Gobeljic ismét a Partizan kapusát vette célba, és letolta a gatyáját előtte. Csoda, hogy nem lett tömegverekedés a vége.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!