Nemzetközi foci

Gyanús vereséget szenvedett a Topolya, UEFA-vizsgálatot vizionál a sajtó

Hazai pályán meglepő vereséget szenvedett a Topolya labdarúgócsapata a kiesés elől menekülő Napredaktól a szerb Szuperliga 34. fordulójában.

A mérkőzés úgy kezdődött, ahogy várni lehetett, az 5. helyezett hazaiak Dejan Milicevic révén már a 31. percben vezetést szereztek, azonban az alsóházban tanyázó krusevaciak a második félidőben nyolc perc alatt fordítottak, végül 3-1-re nyertek.

A Nova.rs portál azt írta, a meccsel kapcsolatos fogadások gyanút kelhettek, már az furcsa volt, hogy a túlélésért küzdő vendég Napredak számított esélyesnek a fogadóirodáknál, az viszont még inkább, hogy több helyen egyszerűen kivették a listából a mérkőzést.

Az Alo.rs szerint lesz dolga az Európai Labdarúgó Szövetségnek, ugyanis a portál szerint a gólok vígjátékokba illő módon születtek.

2.30 után érdemes megnézni az összefoglalót, a második és a harmadik vendégtalálat valóban érdekes, hiszen a védelem nem igazán áll a helyzet magaslatán.

Ami még gyanús, hogy a Videoton és az MTK korábbi kapusa, Nenad Filipovic mindig hangosan irányítja a védelmet, de helyi forrásaink szerint ezúttal egyszer se emelte fel a hangját.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik