Nemzetközi foci

A hétvége legmeghatóbb videója a Liverpoolé

Gareth Copley/Getty Images
Gareth Copley/Getty Images

A Liverpool FC 2-0-ra nyerni tudott a Crystal Palace elleni zárófordulóban. Mivel a Chelsea eközben kikapott az Aston Villától, a Leicester pedig szintén nem szerzett pontot a Tottenham ellen, ezzel harmadik helyen zárta a hullámvölgyekkel tarkított szezont Jürgen Klopp csapata.

Kapcsolódó
Körömrágós végjáték, a Pool és a Chelsea megy a BL-be
A Premier League utolsó fordulója pont olyan volt, mint amire mindenki számított: krimibe illő. Az Arsenal lemaradt a nemzetközi kupaindulásról.

Jól mutatja a fenti eredményekből is, hogy nagyon sok forgatókönyvre volt esély az utolsó bajnokin is, de már a mérkőzés előtt érzelemdúsra sikerült a felvezetés. Azt ugyanis tudni lehetett, hogy Georginio Wijnaldum az utolsó meccsére készül Liverpoolban. Arra lehetett számítani, hogy a holland középpályástól sorfalat állva búcsúzik a csapat, de nagy meglepetésre itt még nem ért véget az esemény.

Wijnaldum után ugyanis kisétált egy idősebb férfi is. Graham Carternek hívják, aki 1970-es évek óta állt a klub szolgálatában, először a csapatbuszt vezette, majd később az egyesület szertárosa volt. Mivel megkezdi nyugdíjas éveivel a pihenést, a Liverpool ezzel a gesztussal köszönte meg neki a több mint 35 éves hű szolgálatot.

Klopp már a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón is beharangozta a szertáros búcsúját, aki a klubházban is látható megnyert trófeák grafikáját kapta ajándékul.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik