Jose Manuel Alvarez/Quality Sport Images/Getty Images
Nemzetközi foci

Volt világbajnok, élt Pamela Andersonnal, de ennyire még nem zokogott

A portugál élvonalbeli Boavista játékosát, Adil Ramit dicsőítik a labdarúgás szerelmesei, miután elsírta magát az utolsó fordulóban.

A szebb napokat megélt Boavista, 2001-ben még bajnoki címet ünnepelt, szerdán viszont a bentmaradásért küzdött, ráadásul egyedül akkor volt esély a Primeira Ligában maradni, ha a csapat nyer. Ez végül összejött, a Gil Vicentét 2-1-re múlta felül az együttes és végül 13. helyen zárva jövőre is a legjobbak között szerepelhet.

Rami, a portugálok francia hátvédje a lefújás pillanatában annyira megkönnyebbült, hogy a földre rogyva zokogott. A rajongóknak nagyon tetszett, hogy ennyire szenvedélyes a focista, ráadásul úgy tud örülni egy bentmaradásnak, hogy már volt francia bajnok és világbajnok is. Több Twitter-felhasználó kitért arra is, hogy Pamela Anderson színésznő szeretőjeként sem nagyon mutatott ennyi érzelmet a hátvéd.

Adil Ramit annyira legyőzték az érzelmek, hogy az utolsó bajnokit követő interjúban is a szemét törölgette.

A 35 éves védőnek egyébként 2022 nyaráig van szerződése a Boavistával, nem kétséges, hogy a következő idényben is a szívét-lelkét kiteszi majd a pályára.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik