Burak Akbulut/Anadolu Agency via Getty Images
Nemzetközi foci sport

Készülhetnek a magyar védők, tényleg újra válogatott lett Karim Benzema

Az előzetes sajtóhíreknek megfelelően Karim Benzema valóban bekerült a világbajnok francia labdarúgó-válogatott Európa-bajnokságra készülő keretébe, írja az MTI.

Didier Deschamps szövetségi kapitány kedd este hozta nyilvánosságra 26 fős Eb-keretét, amelyben Benzema visszatérésén kívül nincsen meglepetés. A hat éve zsarolási ügybe keveredett 33 esztendős

Benzema 2015 ősze óta nem szerepelt a nemzeti együttesben, a mostani idényben pedig 29 góllal segítette klubcsapatát az összes versenysorozatot figyelembe véve.

Benzema 2016-ban azt mondta, hogy Deschamps meghajolt Franciaország egy rasszista része előtt, amikor kihagyta őt az akkori Eb-re készülő csapatból. A szakvezető azóta többször azt nyilatkozta, soha nem felejti el a futballista kijelentését, azt azonban egyszer sem állította, hogy többet nem számít a játékára.

Kapcsolódó
Benzema bíróság elé áll a szexvideós zsarolás miatt
A Real Madrid csatárának októberben kell megjelennie.

A részben budapesti rendezésű Európa-bajnokság június 11-én kezdődik. A magyar válogatott épp a franciákkal, valamint a címvédő portugálokkal és a németekkel szerepel azonos csoportban.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!