Mario Hommes/DeFodi Images via Getty Images
Nemzetközi foci sport

Kínkeservesen biztosították be az ezüstérmet Gulácsi Péterék, de összejött a történelmi siker

Az RB Leipzig hazai pályán 2-2-t játszott az élmezőnyhöz tartozó Wolfsburggal.

Nagyon nehéz mérkőzés volt ez a Gulácsi Péterrel és Willi Orbánnal felálló lipcseieknek, mivel Maximilian Philipp duplájával egy félidő alatt 2-0-ra elhúztak a vendégek. Térfélcsere után hat perccel viszont Marcel Sabitzer kiugratta Justin Kluivertet, sőt a 78. percben már Sabitzer értékesített egy büntetőt.

Győztes gól azonban egyik oldalon sem született, így biztossá vált az RB Leipzig második helye, ami a klub történetének legjobb helyezése.

Nem panaszkodhat a Wolfsburg sem, a döntetlen is elég volt, hogy a Bajnokok Ligájában indulhasson.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!