firo Sportphoto / Jvºrgen Fromme / augenklick/firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP
Nemzetközi foci sport

Az UEFA mindent megtesz az izgalmas BL-döntőért: az egyik legmegosztóbb bírót küldik

Antonio Mateu Lahoz vezeti majd a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjét a Chelsea és a Manchester City között.

A spanyol sporit Pep Guardiola is jól ismeri: Lahoz három évvel ezelőtt kiállította a City vezetőedzőjét, miután a katalán tréner számonkérte rajta, hogy nem adott meg egy gólt az FC Liverpool elleni vesztes BL-negyeddöntőben.

Mateu Lahoz ebben a szezonban hat BL-meccsen működött közre.

Kapcsolódó
Kanta József: Imádtam, amikor hangosan szidott minket a Fradi- meg az Újpest-tábor
Mindössze háromszor volt válogatott, miközben kiemelkedett az NB I-ből, de tudja, hogy miért nem kapott több lehetőséget. Volt olyan ellenfele, aki a meccs után bocsánatot kért, de az volt a feladata, hogy elvegye a kedvét. Interjú az MTK-ikonnal.

Az angol házidöntőt május 29-én rendezik, de hogy hol, az még kérdéses. Az európai szövetség azt közölte, hogy hamarosan bejelenti a helyszínt, miután az eredeti házigazdától, Isztambultól elvette a rendezés jogát a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos korlátozások miatt. Jelenleg a portói Estadio do Dragao tűnik befutónak, írja az MTI.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!