Angel Martinez/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Nem vár az első csapatra a Real Madrid legendája, inkább Németországba megy?

A Real Madrid legendáját, Raúlt nézte ki magának az Eintracht Frankfurt vezetősége, hogy átvegye a csapat irányítást.

A 43 éves edző spanyol csapatában az utánpótlásban dolgozik már évek óta és egy ideje cikkeztek már róla Madridban, hogy Zinedine Zidane-t válthatja majd a kispadon. Az elmúlt hetekben még arról is lehetett olvasni, hogy már idén nyáron leülhet a kispadra.

Kapcsolódó
Nyártól már nem Zinedine Zidane lesz a Real Madrid ezdője?
A futballisták szerint Zidane-nak elege van már a vírus miatti edzősködésből.

Ehhez képest a Goal.com beszámolója szerint a frankfurti klubvezetés már tárgyalásokat kezdett Raúllal, hogy a következő idénytől legyen ő az edző. A német klub az elmúlt évben figyelte a madridi tartalékokat és nagyon tetszett nekik Raúl munkája. A Real Madrid tartalékcsapata második helyen végzett a spanyol harmadosztály alapszakaszának ötödik csoportjában, a feljutásért harcol.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!