Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Eden Hazard bocsánatot kért a Real Madrid szurkolóitól

A Real Madrid a hazai 1-1-es döntetlen után Londonban 2-0-ra kikapott a Chelsea-től, így az elődöntőben kiesett a Bajnokok Ligájából. Eden Hazard kezdőként 89 percet játszott, de csalódást keltő volt a játéka, majd alaposan kiakasztotta a szurkolókat azzal, hogy korábbi csapattársaival hülyéskedett a kiesés után.

Kapcsolódó
„Egyetlen másodpercet sem maradhat a Realnál” – Hazard mindenkit kiakasztott a kiesés után
A belga még kint maradt a pályán kicsit nevetgélni korábbi csapattársaival, de ez sokaknak nem tetszett.

A belga támadó a kamerák előtt röhögcsélt és vigyorgott. A spanyol szurkolók ezen nagyon kiakadtak és az eddig is állandóan sérülések miatt gólokkal, jó játékkal adós Hazard fejét követelték. A futballista így aztán jónak látta, ha menti a menthetőt és Instagram-sztorijában kért bocsánatot a történtekért.

Bocsánat. Ma sok véleményt olvastam magammal kapcsolatban és egyáltalán nem állt szándékomban megbántani a Real Madrid szurkolóit. Mindig is arról álmodtam, hogy a csapatban játszhassak és azért jöttem, hogy győzzek. Még nincs vége a szezonnak és együtt harcolunk majd a bajnoki címért! Hala Madrid

– írta Hazard.

A belga focista optimizmusa nem alaptalan, a spanyol bajnokságból négy forduló van hátra és a Real Madrid hátrány csupán két pont a listavezető Atlético Madrid mögött.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

A görögök ellen kezdte, ellenük szerezte első gólját, és most ellenük búcsúzott Dzsudzsák Balázs, aki 109 szereplésével immár egyedül csúcstartó a magyar válogatottban. A szurkolók maximálisan elismerik a válogatottért tett erőfeszítéseit, de a megkérdezettek mind kissé csalódottan állapították meg: klubszinten több volt benne.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!