Urbanandsport / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Nemzetközi foci sport

Rémálommá vált az idény a Barca tinije számára

Csütörtökön újabb műtét vár Ansu Fatira, a Barcelona játékosára, ami fél év alatt már a negyedik beavatkozás lesz. Fatit novemberben műtötték még először, de még mindig nem sikerült helyrehozni a térdét.

Az eredeti terv az volt, hogy megmentsék Fati térdében a belső meniszkuszt, mert annak eltávolítása hosszútávon veszélybe sodorhatja a karrierjét. Mivel azonban az elmúlt három műtét nem oldotta meg a problémát, a csütörtöki műtét alkalmával eltávolítják a belső porcgyűrűt a térdéből.

Ami hat-nyolchetes kihagyást jelent, vagyis Fati sem a hátralévő bajnoki meccseken, sem az Eb-n nem játszhat, és várhatóan július közepén állhat ismét edzésbe.

A 18 éves szélső mindössze tíz tétmeccsen játszott a szezonban, de erős statisztikát produkált, mert kilenc gólban vállalt szerepet, a Fradi elleni BL-találkozón például betalált, és kiosztott egy gólpasszt is.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!