Nemzetközi foci bajnokok ligája

Zidane újabb védőt vesztett a legfontosabb meccsek előtt

PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP
PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP

Londonban kell kiharcolnia a továbbjutást a Real Madridnak, amely a Chelsea elleni BL-elődöntős hazai meccsén 1-1-es döntetlent ért el.

Kapcsolódó
Benzema befogta Raúlt, döntetlenről folytatódik a Real-Chelsea BL-elődöntő
Egy fordulatos első és egy visszafogottabb második félidő után játszott 1-1-es döntetlent egymással a Real Madrid és a Chelsea a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

A visszavágón a védők közül Dani Carvajal biztosan nem játszhat sérülés miatt, és most újabb hátvédje dőlt ki Zinédine Zidane-nak, mivel Raphael Varane izomsérülést szenvedett. A világbajnok francia védőt az Osasuna elleni, 2-0-ra megnyert bajnokin kellett lecserélni, és bár egyelőre nincs információ arról, mennyit kell kihagynia, de szerdán biztosan nem játszhat a Chelsea ellen.

A védelem közepén így minden bizonnyal Nacho és Éder Militao szerepel majd, a jobb oldalon pedig Álvaro Odriozola játszhat, mivel Carvajal mellett Lucas Vázquez sem bevethető. A csapatkapitány Sergio Ramos hétfőn már a többiekkel edzett, de kérdés, Zidane megkockáztatja-e a szerepeltetését a Chelsea ellen.

Varane sérülése azért is jött rosszkor a Realnak, mert a csapat a bajnoki címért is versenyben van, négy körrel a vége előtt két pont a hátránya az éllovas Atlético Madrid előtt. A Real még a Sevillával, a Granadával, a Bilbaóval és a Villarreallal találkozik a hátralévő négy fordulóban.

Olvasói sztorik