Andrea Staccioli/Insidefoto/LightRocket via Getty Images
Nemzetközi foci sport

A FIFA után az UEFA is rászáll Zlatan Ibrahimovicra

Zlatan Ibrahimovic ellen indított nyomozást az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA).

A BBC beszámolója szerint a svéd csatár egy fogadásokkal foglalkozó céggel kötött partneri szerződést, ami aktív labdarúgók számára szigorúan tilos. Ibrahimovic a Bethard fogadási cég résztulajdonosaként a cég arca is egyben, ezt vizsgálja ki az európai szövetség.

Kapcsolódó
Ibrahimovic meghozta a nagy döntését
A svéd csatár 2022 nyaráig meghosszabbította a szerződését.

A 39 éves csatár nem rég hosszabbította meg szerződését az AC Milannal, így nagy érvágás lenne neki, ha emiatt nem játszhatna, sőt a válogatottba is visszakerült. Korábban a nemzetközi szövetség (FIFA) is vizsgálatot indított ugyanebben az ügyben, erről itt írtunk:

Kapcsolódó
Súlyos eltiltás fenyegeti Zlatan Ibrahimovicot
Amennyiben bűnösnek találják, akár egymillió svéd korona összegű pénzbírsággal is sújthatják.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!