Nemzetközi foci sport

Elege lett az időhúzásból, arcon dobta a labdaszedő a Roma focistáját

2-1-re győzött a Roma az Ajax otthonában játszott Európa Liga-negyeddöntőn, ezzel nagy lépést tett az elődöntő felé.

Kapcsolódó
Az Arsenal ellen is folytatta pazar sorozatát a Slavia
Idegenben nyert a Manchester United, az AS Roma és a Villarreal az Európa Ligában.

Az olasz csapat a 87. percben szerezte a győztes gólt, onnan pedig már csak próbálta lepörgetni az órát, ezt vette zokon az Ajax egyik labdaszedője. A hosszabbításban a Roma egyik játékosa, Riccardo Calafiori nem sietett elvégezni a bedobást, a labdaszedőtől kapott első labdát simán elengedte. A labdaszedő viszont másodjára már biztosra ment, és arcon dobta a labdával Calafiorit.

„Sok minden átvillant az agyamon abban a pillanatban, szerencsére sikerült higgadtnak maradnom. Azt kell mondjam, ilyen helyzetben engem is dühített volna, ha azt látom, hogy az ellenfél húzza az időt. Nem mondom, hogy tisztelem azért, amit csinált, de meg tudom érteni” – nyilatkozta Calafiori, aki az első félóra végén állt be a megsérült Leonardo Spinazzola helyére.

Az eset után egyébként az olasz játékos sárga lapot kapott, de mivel fél perccel később a bíró lefújta a meccset, ennek már nem volt jelentősége.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!