Jose Luis Contreras/DAX Images/NurPhoto via Getty Images
Nemzetközi foci sport

Az Atlético Madridot rosszabbkor nem érhette volna ekkora csapás

Az Atlético Madrid csatára, Luis Suárez izomsérülést szenvedett, közölte a La Liga listavezetője.

A klub szerdai közleménye szerint edzés közben sérült meg a 116-szoros válogatott uruguayi csatár, aki 26 bajnokin 19 gólig jutott. Suárez kiválása ezért érzékenyen érinti a csapatot, amely a bajnoki hajrában, kilenc fordulóval az idény vége előtt első helyen áll, de csak egy pont az előnye az üldöző FC Barcelonával szemben.

További orvosi vizsgálatok után derül csak ki, mikor térhet vissza Suárez.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!