Matthew Ashton - AMA/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Gareth Bale meghökkentő kijelentést tett a válogatott sajtótájékoztatóján

A Tottenham Hotspurben szereplő Gareth Bale némileg váratlanul megszellőztette, hogy a világbajnoki selejtezők után visszavonulhat a válogatottságtól.

Nem gondoltam még arra, hogy mi lesz ősszel, a selejtezők után. Nyilvánvaló, hogy öregszünk, és alighanem ez az utolsó sorozatom a nemzeti színekben

– mondta Bale.

Kapcsolódó
Amire nem sokan számítottak: Bale visszamenne a Realhoz
A walesiek világbajnoki selejtezői előtt beszélt arról, hogyan tovább.

A 31 éves támadóval felálló walesiek 3-1-re elvesztették első vb-selejtezőjüket szerdán Belgiumban, kedden pedig a második fordulóban a cseheket fogadják Cardiffban. Bale kijelentette, hogy mindent el fog követni a világbajnoki szereplésért.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!