Kőhalmi Péter / AFP
Nemzetközi foci sport

Lewandowski: Nem emlékszem hasonlóra

A magyar válogatott fordulatos mérkőzéssel kezdte a világbajnoki selejtezőt, 2-0-ra és 3-2-re is vezetett Lengyelország ellen, végül döntetlenre végeztek a csapatok. A vendégek pontot érő gólját Robert Lewandowski szerezte, akinek 117. fellépésen a mostani volt a 64. találata, és bár többször is úgy tűnt, hogy a lengyelek vert helyzetben vannak, a csapatkapitány úgy véli, nyerhettek volna.

Egyik oldalról fáj, hogy nem nyertünk, ugyanakkor korábban mindig kikaptunk kétgólos hátrányból. Nem emlékszem hasonlóra, hogy lengyel csapat korábban képes volt innen visszakapaszkodni

idézi a Sportowe Fakty Lewandowskit.

Kapcsolódó
„Ha meg kell nyernünk az összes mérkőzést, arra nem én vagyok a megfelelő ember”
Marco Rossit elragadták az érzelmek a lengyelek elleni 3-3 után.

A Bayern München bombaformában játszó csatára arról is beszélt, hogy három edzés után még természetesen, hogy nem működött olajozottan a csapat Paulo Sousával, idő kell, amíg elsajátítják a játékot. Épp emiatt volt sok a pontatlanság és talán a magabiztosságukkal is probléma volt, ugyanakkor úgy érzi, a hibákat kijavítják majd a folytatásban.

A lengyelek vasárnap Andorra ellen folytatják a selejtezősorozatot, a magyar válogatott pedig San Marinóhoz látogat.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!