Magyar foci

„Ha meg kell nyernünk az összes mérkőzést, arra nem én vagyok a megfelelő ember”

Szigetváry Zsolt / MTI
Szigetváry Zsolt / MTI

Marco Rossi, a magyarok szövetségi kapitánya nagyon dühös volt, mert 2-0-sa vezetés után a csapat egy perc alatt két hihetetlen hibát elkövetett, és pillanatok alatt egyenlítettek a lengyelek.

Kapcsolódó
Őrült meccsen döntetlennel kezdte a vb-selejtezőket a magyar válogatott
Hiába vezetett 2-0-ra és 3-2-re a csapat, ez is kevés volt a három pont megszerzéséhez Lengyelország ellen.

„Ami nagyon jó, hogy 2-2 után is visszajöttünk a meccsbe, letámadtunk, helyzeteink voltak, gólt szereztünk. A harmadik gól viszont… hihetetlen, hogy Lewandowskit egyedül hagytuk. Addig esélye sem volt, akkor viszont megfeledkeztünk róla. A hibáinkból tanulnunk kell” – mondta az M4 Sport kamerája előtt.

A szakember sokszor hangsúlyozta, hogy ez nem a brazil vagy a francia, hanem a magyar válogatott, ezért nekünk a földön kell maradnunk.

„Elégedett vagyok az eredménnyel. Persze, a meccs bizonyos pontján azt hittem, hogy nyerhetünk. De hogy döntetlent játszatunk egy ilyen csapat ellen, az nagy eredmény. Ha van valaki, aki ezzel nem ért egyet, akkor sajnálom.

Ha most Magyarországnak meg kell nyernie az összes mérkőzését, arra nem én vagyok a megfelelő ember. Maradjunk a földön!

A lengyelek kapitánya, Paulo Sousa úgy fogalmazott, a cserék sokat lendítettek a játékon, ez is kulcs volt ahhoz, hogy csapata gyorsabb legyen, még jobban be tudja fejezni az akciókat.

„A vb-selejtezőn szükség lenne a VAR-ra, mert ha megnéztek volna pár esetet, máshogy döntenek” – nyilatkozta.

„Jobban kell lennünk, főleg ami a védekezés megszervezését és az egyéni döntéseket illeti. Szerintem sokkal többet érdemeltünk volna, hiszen egész meccsen mi akartunk játszani és nyerni.

A végén megérdemeltük volna a győzelmet. Nem vagyok elégedett, ha pontokat veszítünk. Mindig győzni szeretnék.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik