Pedro Salado / Quality Sport Images / Getty Images
Nemzetközi foci sport

Megorrolt a Barca-edző az újságnak panaszkodó focistájára

Se gólja, se gólpassza nincs még a Barcelonában Miralem Pjanicnak, aki tavaly nyáron érkezett a Juventustól. A bosnyák középpályás a bajnokságban 17 meccsen játszott, minden sorozatot összevetve pedig 28 találkozón kapott szerepet.

Pjanic a 17 bajnokin 599 percet töltött a pályán, vagyis átlagosan nagyjából 35 percet, és egy olasz kapnak nyilatkozva panaszkodott egy sort, hogy kevesli a lehetőséget, amit Ronald Koeman adott eddig neki.

Koemannak nem tetszett, hogy Pjanic kifelé panaszkodott, és megfeddte a játékost, akit a nyáron várhatóan megpróbál elpasszolni a Barca. Nem Pjanic az egyetlen, aki szabadlistára kerülhet, Neto, Samuel Umtiti, Philippe Coutinho és Martin Braithwaite is azok közé tartozik, akikről Koeman könnyen lemondana.

A Barcelona a BL-ből kiesett, de a Király Kupában döntőt játszik a Bilbao ellen, a bajnokságban pedig négy pont a hátránya tíz meccsel a vége előtt a listavezető Atlético mögött.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!