Nemzetközi foci

Reagált a barcelonai pletykákra az RB Leipzig edzője

Jan Woitas/dpa-Zentralbild/dpa
Jan Woitas/dpa-Zentralbild/dpa

Miután csapata, az RB Leipzig 1-1-es döntetlent játszott a Frankfurttal a Bundesliga vasárnapi fordulójában, Julian Nagelsmann edző kijelentette, nem tárgyal senkivel egy esetleges új munkáról.

Kapcsolódó
Nem volt még olyan csatár a La Ligában, mint Lionel Messi
Rendkívüli rekordot ért el az argentin támadó.

A lipcseiek edzőjét a pletykák szerint a Bayern München és az FC Barcelonai s szívesen látná, spanyolországi források szerint ugyanis a katalánok új elnöke, Joan Laporta azt szeretné, ha átvenné Ronald Koemantól a csapat irányítását.

A 33 éves szakember egyértelművé tette, hogy 2023-is szerződés köti jelenlegi munkahelyéhez, azt azonban elismerte, hogy van kapcsolata a barcelonaiakkal.

„Tartom a kapcsolatot Alfred Schreuderrel, a Barcelona jelenlegi másodedzőjével, de nem csak azóta, amióta ezek a pletykák szárnyra keltek. Ez egyszerűen azért van, mert ő volt a segítőm a Hoffenheimnél, és remek a kapcsolatunk. Hébe-hóba üzenünk egymásnak, de elsősorban személyes témákról beszélünk, semmi másról” – mondta.

Nem hiszem, hogy a játékosokat érdeklik a pletykák, ezért nem is kérdeznek rá. A futballban normális, hogy időről időre ilyeneket írnak

– tette hozzá.

Olvasói sztorik