Nemzetközi foci bajnokok ligája

Mit sem értek Gulácsi védései, ha nem tudott gólt lőni a Lipcse

Balogh Dávid /Getty Images
Balogh Dávid /Getty Images

Véget ért a Leipzig számára a Bajnokok Ligája-szezon, a lipcseiek a nyolcaddöntőben oda-vissza kikaptak 2-0-ra a Liverpooltól. A csapat magyarjai közül Gulácsi Péter lépett pályára, akinek több nagy védése is volt, ám a társaknak nem sikerült gólt szerezniük, a meccs vége felé közeledve két kontrával pedig le is zárta a párharcot a rivális.

Fontos lett volna, hogy mi szerezzük az első gólt, volt is pár lehetőségünk, de ez kevés volt. A Liverpool közben még mindig Európa egyik legjobb csapata. Hektikusan játszottunk a támadó harmadban, a befejezések hiányoztak. Kár érte, mert összességében nem volt rossz meccsünk, de nem szereztünk gólt

értékelt a meccs után a magyar válogatott kapus.

Kapcsolódó
Messi csodagólja édeskevés volt a Barcának, Gulácsiék is kiestek a BL-ből
Ezúttal elmaradt a nagy feltámadás, így Cristiano Ronaldo után Lionel Messi sem lesz ott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Otthon lépett tovább a PSG, Budapesten nyert ismét a Liverpool.

Hasonlóan látta a vezetőedző, Julian Nagelsmann is, aki szerint nem voltak elég jók szerda este, így gratulál a jobb csapatnak, amely a Liverpool volt. Győztes oldalon Jürgen Klopp arról beszélt, hogy nem hagyták kibontakozni a Lipcsét, igyekeztek már korán nyomást helyezni az ellenfélre, így pedig megérdemelten jutottak tovább.

A Liverpool mellett eddig a PSG, a Borussia Dortmund és a Porto jutott be a negyeddöntőbe.

sofascore.com
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik