Gareth Copley / POOL / AFP
Nemzetközi foci sport

Az egyik spanyol lap már a Barcában látja Agüerót

Az FC Barcelona egy hete megválasztott új elnöke, Joan Laporta megállapodást kötött Sergio Agüeróval arról, hogy az argentin futballsztár nyártól a katalán csapatban folytatja pályafutását – az AS spanyol sportlap értesülése szerint.

Az újság úgy tudja, hogy a jelenleg Josep Guardiola irányította, és az angol Premier League-ben hatalmas előnnyel éllovas Manchester Cityben játszó Agüero – akinek a mostani idény végén jár le a szerződése, így ingyen távozhat – 2023 júniusáig ígérkezett el a Barcához.

Agüero a hétvégén maga is megszólalt a témában, és a Twitch-oldalán lehűtötte a kedélyeket, amikor azt írta, mindenhol csak a Barcelonáról olvas, de egyelőre még a Cityvel szeretne foglalkozni, mivel az angol klub játékosának számít.

Az AS kiemelte, hogy a háttérben született egyezség nyomán az angol klubnál 2011 óta légióskodó, 32 éves támadó csatlakozhat a válogatottban éveken át vele együtt szereplő Lionel Messihez, aki így nem fogja otthagyni a Barcát, amit korábban többször is kilátásba helyezett a hatszoros aranylabdás klasszis.

Agüero négy bajnoki címet, öt Ligakupát és egy FA Kupát nyert eddig a Cityvel, 382 tétmeccsen szerzett 256 góljával pedig ő a klub gólrekordere.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!