Nemzetközi foci bajnokok ligája

„A Barcelona mindig emberhátrányban van, amikor Griezmann-nal áll ki”

Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images
Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

A bolgárok legendás korábbi csatárának, Hriszto Sztoicskov pályafutásának fontos állomása volt Barcelona. Az FC Barcelona valaha volt legjobb tizenegyének tiszteletbeli tagja 1994-ben nyert aranylabdát, 1989-ben pedig aranycipőt.

Kapcsolódó
Messi csodagólja édeskevés volt a Barcának, Gulácsiék is kiestek a BL-ből
Ezúttal elmaradt a nagy feltámadás, így Cristiano Ronaldo után Lionel Messi sem lesz ott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Otthon lépett tovább a PSG, Budapesten nyert ismét a Liverpool.

Nem csoda, hogy Sztoicskov szívén viseli a Barca sorsát, így amikor a katalán sztárcsapat 5-2-s összesítéssel alulmaradt és búcsúzott a Bajnokok Ligájától, rendkívül csalódott volt. A sportsport.ba rövid idézete szerint főleg Antoine Griezmann okozott neki csalódást, de nem csak a szerdai nyolcaddöntőben.

A Barcelona mindig emberhátrányban van, amikor Griezmann-nal áll ki. Ha hosszútávon el akarnak érni bármit, akkor el kell adni. Trincaónak és Braithwaite-nek kéne játszania a helyén, nem tudom, mit keres ott Griezmann

– méltatlankodott Sztoicskov.

Antoine Griezmannt rendszeresen kritizálják, mióta a Barcelonába igazolt, a jelenlegi szezonban 38 tétmérkőzésen 12 gólt lőtt és 11 gólpasszt osztott ki. Ez a mutató nem győzte meg a bolgár aranylabdást.

Olvasói sztorik