Nemzetközi foci

Csapattársának mutogatott az Atlético gólszerzője

JOSE JORDAN / AFP
JOSE JORDAN / AFP

Három nyeretlenül megvívott tétmeccs után az Atlético Madrid 2-0-ra győzött a Villarreal otthonában, és ezzel megerősítette vezető helyét a spanyol bajnokság tabelláján.

A szerencsés első gól után Joao Félix szerezte a másodikat, amivel lezárta a meccset, egy röviden kifejelt labdát mellre vett, majd szépen lőtte ki a jobb sarkot.

Gólja után a portugál csatár előbb a szájához tette az ujját, mintha el akarna csendesíteni valakit, majd dühösen magyarázott egy sort.

A COPE nevű spanyol rádióadó szerint Joao Félix csapattársának, Renan Lodinak szánta az üzenetet, aki a meccs előtt azzal piszkálta, hogy ideje lenne már mutatnia valamit. A meccs után Lodi is üzent a csatárnak, azt írta az Instagram-oldalán: „Ne legyél mérges, egy dolog a fontos, hogy egy oldalon állunk, testvér”.

Félix tavaly 27 bajnokin összesen 6 gólt szerzett, idén 21 meccs után 7 gólnál jár, vagyis már egyéni rekordot ért el az Atléticóban, és lesz alkalma ezt tovább javítani, hiszen 14 találkozója van még a madridi csapatnak a bajnokságban.

Az Atleti az egy meccsel többet játszó Barcelona előtt öt, a Real Madrid előtt hat ponttal vezet.

Olvasói sztorik