Nemzetközi foci

89. perces góllal úszta meg az otthoni zakót a Real Madrid

Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

1-1-es döntetlent játszott otthon a Real Madrid a Real Sociedaddal, így maradt a harmadik helyen, de pontszámban utolérte a Barcelonát. Az Atléltico Madrid előnye öt pont az élen úgy, hogy egy mérkőzést még pótolnia kell.

Kapcsolódó
Letartóztatták a Barcelona korábbi elnökét
A tanácsadója, valamint két fontos vezetőségi tag is ugyanígy járt.

A madridiak számára ezen az estén sokáig semmi sem akart összejönni: Mariano az első félidőben a lécre fejelte a labdát a kaputól pár lépésre, majd a második félidőben Casemiro bólinthatott kétszer is ziccerben, de a kaput egyszer sem találta el – a második esetben lesen is volt. Közben a Sociedad egy remek fejessel előnybe került, Portu volt az elkövető.

Porturól egy statisztika: eddig hétszer találta el a kaput a Sociedad színeiben a spanyol élvonalban, mind a hétből gól lett.

Amikor már úgy tűnt, elúszik a meccs a Madrid számára, a 89. percben Viníciust találta meg középen a labda, aki egy pontot így megmentett – ez volt a brazil 100. meccse a csapatban. A Real Madrid négy egymást követő bajnoki győzelem után nem tudott nyerni ezúttal. Az Atlético és Barcelona is három pontot szerzett a fordulóban.

La Liga, 25. forduló

Real Madrid – Real Sociedad 1-1 (0-0)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik