Marcel Engelbrecht / augenklick/firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP
Nemzetközi foci sport

Nagy Bayern-feltámadás kellett hozzá, hogy ne csússzon osztályozós helyre a Hertha

A Bayern München hazai pályán meglepetésre csak 3-3-as döntetlent játszott a Bielefelddel a Bundesliga 21. fordulójában. A címvédőtől ráadásul még a pontszerzés is bravúr.

Kapcsolódó
Egy téli szerzemény lehet Dárdai csodafegyvere
Még egy félidőt sem töltött a pályán, de máris óriási hatása van a csapatra.

Az osztályozós helyen álló vendégek a 9. percben vezetést szereztek, majd a még havas első félidőben sikerült megduplázni az előnyt. Ugyan Lewandowski a második játékrész legelején szépített, de ezt követően megint a Bielefeld talált be, visszaállítva a kétgólos különbséget. Tolisso, majd egy szép lövéssel Davies góljával aztán visszajött egálra München, amely fellélegezhetett, amikor les miatt érvénytelenítették a vendégek újabb találatát. A hazaiaknak az utolsó percekben volt egy gólvonal elől kivágott kísérlete.

A döntetlen azt is jelenti, hogy a Bayern München öt ponttal vezet a üldöző Lipcse mögött.

A Bielefeld pontszámban beérte a Herthát, de mivel rosszabb a gólkülönbsége, maradt az osztályozós helyen.

Bundesliga, 21. forduló

Bayern München – Arminia Bielefeld 3-3 (0-2)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!