Askin Kiyagan/Anadolu Agency via Getty Images
Nemzetközi foci sport

A FIFA elnöke teltházas világbajnoksággal számol

Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke szerint telt ház előtt zajlanak majd a jövő évi világbajnokság mérkőzései.

A sportvezető a FIFA hétfői videokonferenciája után kifejtette, biztos abban, hogy mire a katari vébé ideje eljön, addigra a világ már legyőzi a koronavírust. Éppen ezért Infantino úgy számol, hogy szokásos módon rendezhetik meg a tornát, tömött lelátókkal.

Ettől függetlenül persze a vb-selejtezőket szigorú szabályok mellett rendezik majd meg, mivel nem akarják a futballisták egészségét veszélyeztetni.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!