THOMAS FREY / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Nemzetközi foci sport

Dárdai Pál: Minden rendben, csak az eredmény nem

Dárdai Pál másfél év után visszatért a Hertha BSC kispadjára. A sorsolás nem kedvez a berlinieknek és a magyar edzőnek, sorra jönnek a keményebbnél keményebb ellenfelek. A hétvégén Frankfurtba látogatott a csapat, a kezdő pedig hat helyen is változott az eddigiekhez képest. Ugyan a második félidőben a Hertha került előnybe, az Eintracht fordított és végül 3-1-re nyert.

Kapcsolódó
Bukhat-e egyáltalán Dárdai Berlinben?
Mennyire nehéz Kelet-Európából topligás kispadra kerülni? Miért Németországon át vannak a legjobb esélyei a magyaroknak? Beszorulhat-e a másodhegedűs szerepébe Lőw Zsolt, és mit tudhatunk meg Dárdai Pálról újabb berlini eljövetele kapcsán? Hrutka János és Nagy Viktor lőtték be a legfrissebb Ziccert.

„Az első félidőben »utaztunk«, de sokszor késésben voltunk védekezésben. A félidőben váltottam, jobbak is voltunk, a vezetést is megszereztük, de aztán nem volt tapasztalatunk ahhoz, hogy ezt idegenben kezelni tudjuk.

Egyébként minden rendben van, csak a végeredmény nem

nyilatkozta a meccs után Dárdai.

A Hertha a 14. helyen áll a német bajnokságban öt ponttal lemaradva az előtte álló Augsburgtól. A kiesőzóna sokkal közelebb van, a már osztályozó helyen álló Köln mindössze két ponttal van elmaradva. A Bayern München, a Stuttgart, a Leipzig és a Wolfsburg ellen folytatódik a bajnoki szereplés.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!