Nemzetközi foci

Dárdai Pál: Minden rendben, csak az eredmény nem

THOMAS FREY / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
THOMAS FREY / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Dárdai Pál másfél év után visszatért a Hertha BSC kispadjára. A sorsolás nem kedvez a berlinieknek és a magyar edzőnek, sorra jönnek a keményebbnél keményebb ellenfelek. A hétvégén Frankfurtba látogatott a csapat, a kezdő pedig hat helyen is változott az eddigiekhez képest. Ugyan a második félidőben a Hertha került előnybe, az Eintracht fordított és végül 3-1-re nyert.

Kapcsolódó
Bukhat-e egyáltalán Dárdai Berlinben?
Mennyire nehéz Kelet-Európából topligás kispadra kerülni? Miért Németországon át vannak a legjobb esélyei a magyaroknak? Beszorulhat-e a másodhegedűs szerepébe Lőw Zsolt, és mit tudhatunk meg Dárdai Pálról újabb berlini eljövetele kapcsán? Hrutka János és Nagy Viktor lőtték be a legfrissebb Ziccert.

„Az első félidőben »utaztunk«, de sokszor késésben voltunk védekezésben. A félidőben váltottam, jobbak is voltunk, a vezetést is megszereztük, de aztán nem volt tapasztalatunk ahhoz, hogy ezt idegenben kezelni tudjuk.

Egyébként minden rendben van, csak a végeredmény nem

nyilatkozta a meccs után Dárdai.

A Hertha a 14. helyen áll a német bajnokságban öt ponttal lemaradva az előtte álló Augsburgtól. A kiesőzóna sokkal közelebb van, a már osztályozó helyen álló Köln mindössze két ponttal van elmaradva. A Bayern München, a Stuttgart, a Leipzig és a Wolfsburg ellen folytatódik a bajnoki szereplés.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik