David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Az Újpest korábbi középpályásánál csak Messi lövi jobban a szabadrúgásokat

Magyarországon nem ismerte senki Enis Bardhit, amikor Újpestre igazolt, ám a lila-fehéreknél 2014 és 2017 között meghatározó játékossá nőtte ki magát. Az újpestiektől a spanyol élvonalbeli Levantéba szerződve is megtartotta remek formáját, különösen szabadrúgásból volt veszélyes.

Kapcsolódó
Spanyol élvonalbeli klubnál írt történelmet a korábbi újpesti játékos
Egy üzlet, amivel a magyra és a spanyol csapat is jól járt anno.

Kedden a Valladolid elleni kupamérkőzésen is betalált, ám ezúttal nem a sorfal mellett csavarta el a labdát, ahogyan szokta, hanem a felugró játékosok lába alatt.

Ezzel a találattal egyenlített a Levante, a félidő vége előtt pedig Mickael Malsa a vezetést is megszerezte. Az egalizálást érő góllal Bardhi egyébként hivatalosan is a spanyol csapatok játékosai közül Messi után a legjobb szabadrúgáslövő 2017 óta. Az észak-macedón középpályás 120. tétmérkőzésén a huszadik találatát szerezte jelenlegi csapatában, ebből hét született pontrúgásból.

A találkozót végül 4-2-re nyerte meg a Levante, így továbbjutott.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!