Nemzetközi foci

Varga Kevin csapata megadja az angol középpályásnak az újrakezdés esélyét

TOSHIFUMI KITAMURA / AFP
TOSHIFUMI KITAMURA / AFP

Az idény végéig kölcsönben a magyar válogatott Varga Kevint is foglalkoztató török Kasimpasa labdarúgócsapatában szerepel Danny Drinkwater, a Chelsea középpályása.

Kapcsolódó
Klopp kifakadt a MU taktikája miatt
A szavai alapján úgy tűnik, mintha egykapuzott volna a Liverpool a rangadón.

A londoni együttes hétfőn közölte, hogy kölcsönadta a 30 éves játékost, aki az utóbbi években nagyon visszafogott teljesítményt nyújtott, írta az MTI.

Drinkwater 2016-ban kulcsszerepet játszott abban, hogy a Leicester City megnyerte a Premier League-et, majd egy évvel később 35 millió fontért a Chelsea-hez igazolt, de ott mindössze 23 tétmérkőzésen lépett pályára.

A 30 éves, háromszoros válogatott középpályásnak 18 hónapja van hátra a szerződéséből, de a Chelsea színeiben a 2018-as Szuperkupa (Community Shield) óta nem szerepelt. Az elmúlt években játszott már kölcsönben a szintén élvonalbeli Burnley-ben és az Aston Villában is.

2019-ben ittas vezetés miatt eltiltották, a Burnley-ben pedig csúszott a bemutatkozása, mert megsérült a bokaszalagja egy éjszakai klubnál történt verekedésben.

A 21 csapatos török bajnokságban 15. helyen álló Kasimpasa azonban úgy döntött, hogy felajánlja Drinkwaternek az újrakezdés esélyét – teheti is, hiszen a labdarúgó heti 110 ezer font bérének jelentős részét még a Chelsea fizeti.

Olvasói sztorik