Nemzetközi foci

Neymar egy nem létező házibuli miatt magyarázkodhatott

Xavier Laine/Getty Images
Xavier Laine/Getty Images

A brazil sztárcsatár, Neymar mindig a kritikák kereszttüzébe kerül az év végi bulizás miatt.

Kapcsolódó
Hivatalos: már nem Thomas Tuchel a PSG edzője, Lőw Zsoltnak is mennie kell
A francia labdarúgó-bajnokságban címvédő Paris Saint-Germain irányítói kedden közleményben jelentették be, hogy menesztették a vezetőedzőt. A stábjának is megköszönték a munkát.

A Paris Saint-Germain labdarúgójáról idén ráadásul az a hír járta a sajtóban, hogy ötszáz főt vár villájába egy hatalmas partihoz. Neymar Instagram-történetében tette közzé pénteken, hogy abszolút nem erről volt szó.

A családommal és a barátaimmal ünnepeltem. A koronavírus-járvány miatt mindenkit megvizsgáltak és ügyeltünk a távolságtartásra. Vacsora itthon, távolság a székek között és ez nem ötszáz embernek szól

– mondta videóüzenetében a 28 éves csatár.

A futballistát egyébként az ügyészség is megkereste az MTI beszámolója szerint, hogy adjon magyarázatot a járvány terjedését elősegítő buli szervezéséről. Alighanem itt már szembesültek azzal, hogy nincsegetverő buli a brazilnál.

Brazília a fertőzések számában a harmadik, a halálesetek számában pedig a második helyen áll a világon. A válságos helyzet miatt a riói tengerparton, a Copacabanán is lemondták a hagyományos szilveszteri ünnepségeket.

Olvasói sztorik