Nemzetközi foci

Cristiano Ronaldo: Ha választani kell, inkább bokszot nézek, mint egy focimeccset

Jonathan Moscrop/Getty Images
Jonathan Moscrop/Getty Images

Cristiano Ronaldo a labdarúgás történetének egyik legjobb gólszerzője. Népszerűségének hála sok interjút ad, legutóbb a DAZN kérdéseire válaszolt amelyben elmondta, imád focizni, de nézni már kevésbé.

Szenvedélyem a labdarúgás, de más sportokat szeretek nézni a tévében. Ha egy focimeccs és egy bokszmeccs, vagy UFC-gála között kell választanom, az utóbbi kettőre voksolnék

mondta Ronaldo.

A portugál szavai felkeltették a riporter érdeklődését, egyből a bokszra terelte a szót, így aztán a Juventus sztárcsatára elmondhatta, miért nem választotta a bunyózász.

„Nem hiszem, hogy jó ökölvívó lennék, nagyon kemény sport, arra születni kell. Úgy hiszem én focistának születtem. Úgy éreztem ehhez van tehetségem, amit ki kell aknáznom. Nagy különbség, hogy a bokszban egyedül állsz a ringben, még ha a csapatoddal is tréningezel, ez merőben más, mint amikor mi közösen viccelődünk az edzéseken. Más jellegű önfelálodzás ez a sportág.

Ronaldo egyébként elárulta, még a Manchester United játékosaként érszt vett bokszedzéseken is, ami segített neki a koordinációja fejlesztésében.

Olvasói sztorik