Nemzetközi foci

Solskjaer szerint a BL-kiesés miatt nem kell megnyomni a pánikgombot

Jan Woitas/dpa-Zentralbild/ dpa via AFP
Jan Woitas/dpa-Zentralbild/ dpa via AFP

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere szerint nem szabad kétségbeesni azért, mert a csapat kiesett a Bajnokok Ligájából.

Kapcsolódó
Gulácsi óriásit bulizott a MU kiejtése után
Ritkán látni a magyar kapust ennyire felszabadultnak.

Az angolok az utolsó fordulóig jó eséllyel pályáztak a továbbjutásra, de kedden 3-2-es vereséget szenvedtek az RB Leipzig otthonában, így tavasszal csak az Európa Ligában folytathatják.

A gyengébb szereplés, a Premier League-ben elfoglalt hatodik hely további kérdéseket vetett fel azzal kapcsolatban, hogy Solskjaer képes-e a lehető legtöbbet kihozni csapatából. A BBC szerint a klubhoz közeli források állítják, a vezetőség ragaszkodik a norvég szakemberhez és mögötte áll, ez viszont nem a legjobb üzenet azon szurkolók számára, akik úgy érzik, hogy változásra van szükség.

Kapcsolódó
Zidane-nak kapóra jön, hogy Pogba távozni akar a MU-tól
Bár egy spanyol lap szerint hosszabb távon jobban járna a Real egy másik franciával.

Fontos, hogy ne nyomjuk meg minden alkalommal a pánikgombot, hiszen a futballban nem lehet megnyerni minden mérkőzést. Mi eddig elég jól kezeltük a kudarcokat. A valóság az, hogy kiestünk a Bajnokok Ligájából. Tovább kell lépnünk

– mondta Solskjaer.

Szombaton városi rangadóra kerül sor, az Old Traffordra ugyanis a Manchester City látogat. A vendégek edzője, Pep Guardiola azt mondta, a derbi eredménye nem határozza meg egyik klub idényét sem.

„Ez nem egyenes kieséses mérkőzés lesz, csak három pontról szól. Nem hiszem, hogy kollégámat meg kellene védenem, mert elég erős és tudja, hogyan működik ez a munka.

Hogy az emberek zseninek tartanak minket, ha nyerünk, és ki akarnak rúgni, ha veszítünk. Ez történik most a Unitednél és az egész világon, ez a valóság.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik