Nemzetközi foci

Jürgen Klopp élő adásban szidta a televíziós társaságot

Neil Hall - Pool/Getty Images
Neil Hall - Pool/Getty Images

A Liverpool FC meglepetésre 1-1-es döntetlent játszott a Brighton vendégeként szombaton a Premier League 10. fordulójában.

Kapcsolódó

Jürgen Klopp, a vendégek vezetőedzője a találkozó utáni tévés interjújában nagyon keményen kritizálta a televíziós társaságot, mivel a szerda esti Bajnokok Ligája-meccs után túl korán kellett újra pályára lépnie a Poolnak. A riporter kérdésére, hogy James Milner térdszalagja sérült-e meg, a címvédő edzője szóváltásba keveredett az újságíróval.

– Igen, térdszalag-sérülés. Gratulálok!
– Nekem?
– Nem személy szerint neked, hanem akiknek dolgozol. Megsérültek a szalagok a terhelésben, nagy meglepetés. Ráadásul az ellenfélnél is voltak sérülések.

A kedélyek később sem nagyon csillapodtak, Klopp felhánytorgatta, hogy már 16 PL-edző mondott igent az öt cserére való átállásra, mégsem vezette ezt be a liga, emellett újra elmondta, nem tartja egészségesnek, hogy ilyen korán pályára kellett lépnie a csapatának.

Ha háromkor vagy fél hatkor játszunk, teljesen más a helyzet. Egy szerdai BL-meccs után a játékosok számára kimondottan veszélyes egy ilyen meccs. Nem is értem, minek adok egyáltalán interjút a meccsek után, úgysem érdekel senkit, amit mondok. Azért elmondom újra, nem volt felkészülési időszak és túl rövid a bajnokság. Speciális szezon ez, de rengeteg minden nem stimmel vele

– dühöngött Klopp.

A német edzőt az hozta ki a sodrából, hogy James Milnert le kellett cserélnie, ráadásul Mohamed Szalah is úgy tűnt, pórul járt, de a Liverpool edzője szerint az ölzözőben már minden rendben volt az egyiptomival. Kloppnak idén meggyűlt a baja a sérülésekkel, főleg a védői dőltek ki sorra, Virgil van Dijk és Joe Gomez sem valószínű, hogy játszhat már az idényben, rajtuk kívül Trent Alexander-Arnold és Joel Matip sem játékra kész.

Olvasói sztorik