Nemzetközi foci

Két büntető, két les miatt elvett gól és két találat is volt a Liverpool meccsén

Kirsty Wigglesworth - Pool/Getty Images
Kirsty Wigglesworth - Pool/Getty Images

Meglepetésre nem tudott győzni a kiesés elől menekülő Brighton & Hove Albion otthonában a Liverpool szombaton, a Premier League 10. fordulójában.

Az első félidőben akár hátrányba is kerülhetett volna a címvédő, miután Neco Williams hibája után büntetőt kapott a hazai csapat. A tizenegyest azonban kapu mellé lőtte Neal Maupay.

Negyedórával később már a Pool szerezhetett volna vezetést, azonban Mohamed Szalah gólját les miatt érvénytelenítette a játékvezető.

Félidőben 0-0 maradt az állás, aztán jött a jelenlegi szezon gólvágója, Diogo Jota és néhány szép csel után kilőtte a jobb alsó sarkot.

A nehezen megszületett első gól után próbálta lezárni a meccset a Liverpool, a vendégek be is találtak újra, csakhogy megint érvénytelenítette a bíró a találatot, mert ezúttal Sadio Mané indult lesről a gólja előtt.

A csattanó pedig a 93. percre maradt, Robertson kapitális hibája után újra büntetőhöz jutott a hazai csapat. A labda mögé ezúttal Pascal Gross állt, aki nem hibázott, a Liverpool pedig borzasztóan fontos pontokat hullajtott el.

Olvasói sztorik