Nemzetközi foci bajnokok ligája

„Tegyétek fel ezt a kérdést az öltözőben, ha elég tökösek vagytok hozzá”

Boris Streubel - UEFA/UEFA via Getty Images
Boris Streubel - UEFA/UEFA via Getty Images

A Paris Saint-Germain kedd este 1-0-ra tudta legyőzni az RB Leipzig együttesét a Bajnokok Ligája H csoportjában egy tizenegyessel.

A Barcelona Lionel Messi nélkül is négy gólt lőtt a BL-ben
Martin Braithwaite a katalánoknál, Erling Braut Haaland a Dortmundban, Bruno Fernandes a Manchester Unitedben duplázott.

Neymar értékesített büntetője azonban nem hatotta meg a francia újságírókat és arról kérdezgették a párizsi klub vezetőedzőjét, Thomas Tuchelt, hogy mennyire érzi mázlinak a sikert. A német edző a szokásosnál hevesebben válaszolt.

Úgy érzem mindig ugyanazt kérdezitek tőlem. Mindig. Gyertek és tegyétek fel ezt a kérdést az öltözőben, ha elég tökösek vagytok hozzá. Ha elég bátrak vagytok, ott kérdezzétek ezt, egyenesen a játékosoktól. Kevés helyzetünk volt, ez igaz, nem találtuk a ritmust, de szívvel-lélekkel küzdöttünk védekezésben. Győztünk és ezért nem kérek elnézést

– idézi Tuchelt a Marca.

A PSG-nek nagyon fontos volt egyébként a győzelem, mert a Manchester United mögött pontegyenlőség alakult ki a franciák és az RB Leipzig között, így a továbbjutás kérdése még mindig nyílt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik