Nemzetközi foci

Az Eb miatt lécel a mellőzött Real-sztár

PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP
PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP

A Real Madrid spanyol válogatott középpályása, Isco kevesli a neki jutó lehetőséget, így már a télen szeretné elhagyni a csapatot.

A játékos ügyeit édesapja intézi, aki az El Larguero nevű rádióadónak elmondta, hogy még nem érkezett ajánlat, de mindenképpen külföldi lehetőségben gondolkoznak.

A klubnál tisztában vannak Isco szándékaival, és bár meglepődtek az elhatározása miatt, nyitottak arra, hogy olyan megoldást keressenek, ami mindkét félnek jó. Isco ismét fontosnak szeretné érezni magát, és jelezni szeretné a spanyol szövetségi kapitánynak, Luis Enriquének, hogy számíthat rá az Eb-keretben. Ez viszont elérhetetlennek tűnik a Realnál, ahol Zinédine Zidane-tól alig kap lehetőséget

– nyilatkozta Isco édesapja.

A támadó középpályás a bajnokságban hét meccsen összesen 285 percet – átlagban negyvenet – kapott a Real edzőjétől, gólja és gólpassza még nincs. Isco 2013-ban érkezett a Realhoz, amely akkor 30 millió eurót fizetett érte a Malagának. A madridi klubbal négy BL-t, két spanyol bajnokságot, egy Király Kupát, négy klubvébét, három európai és két spanyol Szuperkupát nyert.

Olvasói sztorik