Nemzetközi foci

A Fradinak betaláló Barca-csatár már hálás, hogy a Realnál elhajtották

Luis Suárez távozása megnyitotta az utat a Barcelona fiatal csatártehetségei előtt, a 18 éves – nemrég hónapokra kidőltAnsu Fati 4 bajnoki és 1 BL-góllal jelezte, hogy lehet rá számítani, de a 17 éves Pedrinek is van már gólja a ligában, valamint a BL-ben is, utóbbit a Ferencváros ellen szerezte.

Pedri az El Larguero nevű spanyol rádióműsorban elmondta, korábban szerepelt próbajátékon a Real Madridnál, de nem felelt meg.

Egy hétig teszteltek, majd a végén behívtak az irodába, és elmondták, hogy nem számolnak velem. Kicsit felbosszantott a dolog, de arra jó volt, hogy még motiváltabb legyek. Most már hálás lehetek azért, hogy elutasítottak, mivel ott vagyok, ahol mindig is szerettem volna lenni. Kiskorom óta a Barcának drukkolok

– magyarázta Pedri.

Aki az ősszel rendszeres tagja lett a spanyol U21-es válogatottnak, amely a selejtezőcsoportját megnyerve már kvalifikálta magát a magyar-szlovén közös rendezésű U21-es Eb-re. Vagyis, ha a koronavírus-járvány nem szól közbe, akkor jövő tavasszal és nyáron akár magyar stadionban is láthatjuk játszani a Barca tehetségét.

Kiemelt kép: Josep LAGO / AFP

Olvasói sztorik