Nemzetközi foci

Amit sosem hittünk volna: már a futballpályán is a maszkon megy a vita

Nem lehet vitás, a maszk a 2020-as év ruhadarabja, de vannak, akik ezt már évekkel korábban felfedezték, és a futballpályára is magukkal vitték. Ilyen Pierre-Emerick Aubameyang, akivel előfordult, hogy a Saint-Etienne, valamint a Borussia Dortmund színeiben szerzett gólját Pókember-maszkban ünnepelte, az Arsenalban pedig volt, hogy Fekete Párducnak öltözött.

A megkoreografált gólörömöket van, aki szereti, és van, akit idegesít, ebbe a táborba tartozik a Real Madrid német középpályása, Toni Kroos is.

„Egyszerűen bugyutának találom, a legrosszabb, amikor valaki elrejt valamit a sportszárában, majd a gólja után előkapja, ahogy azt Aubameyang csinálta a maszkos gólörömeivel. Na, ez kiverte nálam a biztosítékot. Nem hiszem, hogy ezzel pozitív példát mutat” – nyilatkozta Kroos egy focis podcastban.

Aubameyang persze nem hagyta válasz nélkül a dolgot.

„Ennek a Toni Kroosnak vannak gyerekei? Csak emlékeztetőül: a fiam miatt csináltam a maszkos gólörömöt. Remélem, egy nap neki is lesznek gyerekei, és boldoggá tudja tenni őket” – írta a gaboni csatár a Twitter-oldalán, és egy fotót is rakott a szöveg mellé, amelyen egy kisiskolás a boldogság fogalmához Aubameyangot társította szuperhősként ábrázolva.

Kroosnak egyébként két gyereke is van, Leon 7, Amelie 4 éves.

Kiemelt kép: Action Foto Sport / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Olvasói sztorik