Nemzetközi foci sport

Amit sosem hittünk volna: már a futballpályán is a maszkon megy a vita

Nem lehet vitás, a maszk a 2020-as év ruhadarabja, de vannak, akik ezt már évekkel korábban felfedezték, és a futballpályára is magukkal vitték. Ilyen Pierre-Emerick Aubameyang, akivel előfordult, hogy a Saint-Etienne, valamint a Borussia Dortmund színeiben szerzett gólját Pókember-maszkban ünnepelte, az Arsenalban pedig volt, hogy Fekete Párducnak öltözött.

A megkoreografált gólörömöket van, aki szereti, és van, akit idegesít, ebbe a táborba tartozik a Real Madrid német középpályása, Toni Kroos is.

„Egyszerűen bugyutának találom, a legrosszabb, amikor valaki elrejt valamit a sportszárában, majd a gólja után előkapja, ahogy azt Aubameyang csinálta a maszkos gólörömeivel. Na, ez kiverte nálam a biztosítékot. Nem hiszem, hogy ezzel pozitív példát mutat” – nyilatkozta Kroos egy focis podcastban.

Aubameyang persze nem hagyta válasz nélkül a dolgot.

„Ennek a Toni Kroosnak vannak gyerekei? Csak emlékeztetőül: a fiam miatt csináltam a maszkos gólörömöt. Remélem, egy nap neki is lesznek gyerekei, és boldoggá tudja tenni őket” – írta a gaboni csatár a Twitter-oldalán, és egy fotót is rakott a szöveg mellé, amelyen egy kisiskolás a boldogság fogalmához Aubameyangot társította szuperhősként ábrázolva.

Kroosnak egyébként két gyereke is van, Leon 7, Amelie 4 éves.

Kiemelt kép: Action Foto Sport / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!