A következő élő közvetítés része Moratával a Juventus, Dybalával a Ferencváros rúgatott két gólt

A Fradi négyet kapott Budapesten a Juventustól, de a végén összeszedte magát egy becsületgólhoz

A Juventus megnyomta az első tíz percet, de nem lerohanással, csak fojtogató mezőnyfölénnyel. Cuadrado különösen aktív volt a jobb szélen, többször is átrágta magát Botkán és a hetedik percben ennek az lett az eredménye, hogy a centerezését Alvaro Morata a Fradi kapujába lőtte.

Kicsit zavarodottnak tűnt ettől az FTC, de apránként összeszedte magát a magyar bajnok és egyszer-egyszer eljutott lövésig is, ám a befejezések nem bizonyultak veszélyesnek. A Juventus viszont érezhetően engedte játszani is a Fradit, időnként visszább állt, máskor brutálisan letámadt az olasz csapat. Nagyon jól működött ez a módszer, mert nem volt sok helyzete ugyan a Juvénak, de ami akadt, az a magyarokénál sokkal veszélyesebb volt.

Térfélcsere után sem változott sokat a játék képe, a Juventus okosan tartotta az eredményt, a Fradiból pedig hiányzott az erő és a dinamika az ellentámadásokhoz. A 60. percben aztán nehezebbé is vált az FTC helyzet, a csereként beálló Weston McKennie lépte át Cristiano Ronaldo passzát, Morata pedig bevágta a második vendég gólt. Ez mentálisan megfogta a csapatot, a Juventus kényelmesen tartotta a labdát, egy-egy letámadással viszont megzavarta a Fradit. Jöttek is a hibák, először Miha Blazic hazaadása pattant el Dibusztól, amit Dybala büntetett, majd nem sokkal később Dibusz elpasszolta magát és újra Dybala lőhetett gólt.

Becsületből elkezdett támadni az FTC, hátha egy gólt azért talál, ez a 90. percben sikerült is egy megpattanó Sigér-lövés után, amelyet Franck Boli pofozott a Juve kapujába.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik