Nemzetközi foci bajnokok ligája

447 millió eurónyi sztár hiányzik majd a PSG-ből Gulácsiék ellen

Visszavághat az RB Leipzig a PSG-nek a Bajnokok Ligája-elődöntőben elszenvedett vereségért – a nyáron 3-0-ra nyert Thomas Tuchel csapata. A németek szerdán, ezúttal a csoportkörben játszanak francia riválisukkal, hazai pályán.

A párizsiak ráadásul két legnagyobb sztárjuk, Neymar és Kylian Mbappé nélkül érkeznek Lipcsébe.

A brazil támadó még az előző fordulóban, a Basaksehir ellen 2-0-ra megnyert meccsen sérült meg – ő csak november második felében tér majd vissza –, majd kedden közölte a klub azt, hogy a francia csatár is kidőlt, mindketten combsérülést szenvedtek. Kettőjükön kívül is lesznek még hiányzók: Marco Verratti, Mauro Icardi és Julian Draxler sem utazik.

Vidal úgy hegyezi magát a Real ellen, mintha még Barca-játékos lenne
Két korábbi csapatával is szerzett már gólt a BL-ben a madridiak ellen.

Játék a számokkal, de ha összeadjuk a transfermarkt.com alapján a piaci értékeket, akkor összesen 447 millió eurót érő sztárokat lesz kénytelen nélkülözni a PSG a szerdai mérkőzésen.  

A H csoportot a Manchester United vezeti, amely előbb a PSG-t, majd a Lipcsét verte, Gulácsi Péter és Orbán Willi csapatát ráadásul 5-0-ra. A Leipzig és a Paris Saint-Germain azonos ponttal áll, ugyanis mindkét csapat megverte a török bajnok Basaksehirt.

Bajnokok Ligája, H csoport (a szerdai program)

Basaksehir (török)-Manchester United (angol) 18.55
RB Leipzig (német) – Paris Saint-Germain (francia) 21.00

Az állás: 1. Manchester United 6 pont, 2. Paris Saint-Germain 3 (3-2), 3. RB Leipzig 3 (2-5), 4. Basaksehir 0

Kiemelt kép: FRANCK FIFE / AFP

Olvasói sztorik