Nemzetközi foci

Nem lennénk a Tottenham-játékosok helyében Mourinho nyilatkozata után

Túlzás nélkül mondható, hogy az Antwerp 1-0-ás győzelme a Tottenham ellen az Európa Liga-forduló egyik legnagyobb meglepetése volt. José Mourinho Némileg felforgatta a csapatát, de nem volt elégedett a látottakkal, így a félidőben négyet cserélt.

Tizenegyet cseréltem volna! Azért váltottam végül csak négy helyen, mert féltem tple, hogy hosszú 45 perc vár még ránk

mondta a Sky Sports cikke szerint a Spurs portugál menedzsere, aki aztán az 58. percben a még nem teljesen fitt Gareth Bale-t is lecserélte Harry Kane-re.

Ennyire sportszerű csapat még sosem játszott az EL-ben
A Fradi által a BL-ből kiejtett Molde bekezdett, Lang Ádámék a legvégén kapták a vereséget jelentő gólt a PSV-től.

Dele Alli helyzete már jó ideje téma a Tottenham körül, vele is elégedetlen volt Mourinho, de nem akart egyénileg kitérni senkinek a teljesítményére. Azt mondta, az az ő feladata, hogy lehetőséget biztosítson mindenkinek a keretben, de az már a játékosokon múlik, hogy tudnak-e élni ezzel a lehetőséggel.

Ez a meccs megmutatta, hogy a jövőben könnyebb dolgom lesz a csapat kiválasztásakor. Mindig kérdezik tőlem, hogy ez vagy az a játékos miért nem játszik. Hát most talán pár hétig nem kérdezik. (…) Csak egyvalaki hibáztatható: én. Én jelöltem ki a kezdőcsapatot, a félidőben próbáltam javítani, de nem sikerült. Az Antwerp azt kapta, amit megérdemelt. A jobb csapat nyert, a rosszabb kikapott.

Kiemelt kép: LAURIE DIEFFEMBACQ / BELGA MAG / Belga via AFP

Olvasói sztorik