Nemzetközi foci bajnokok ligája

A győzelem után még belerúgott a földön fekvő Juventusba a Barca

A Bajnokok Ligája-csoportkör második fordulójának slágermeccsén a Barcelona Torinóban verte meg 2-0-ra a Juventust úgy, hogy az olasz bajnok csatárának, Álvaro Moratának három gólját érvénytelenítették a VAR segítségével. Bár ebből azt is gondolhatnánk, hogy szoros volt a rangadó, de a katalánok valójában egyértelműen jobbak voltak ellenfelüknél.

A Barca Twitter-oldala pedig gondoskodott arról, hogy még jobban fájjon a vereség a Juvénak.

Cristiano Ronaldo kiakadt, de aztán törölte a kommentjét
Nem örül neki, hogy sorra hagyja ki a meccseket.

Már a mérkőzés előtt egy nappal elsütötték azt a poént, hogy örömmel tölti el őket, hogy a világ legjobb játékosát láthatják majd a torinói pályán, ugyanis ez egyértelmű utalás volt Lionel Messire, mivel Cristiano Ronaldo koronavírusos, így nem játszhatott. A Barcelonának annyira tetszett ez a beszólás, hogy elsütötték még egyszer.

Örülünk, hogy megnézhettük minden idők legjobbját a pályádon, Juventus

– írták, amire nem maradhatott el az olasz válasz sem: „Valószínűleg nem a megfelelő szótárt néztétek. Elvisszük nektek a legjobbat a Camp Nouba”, utalva arra, hogy a visszavágón már minden bizonnyal Ronaldo is ott lesz a Juvéban.

A csoport másik mérkőzésén a Ferencváros kétgólos hátrányt dolgozott le a Dinamo Kijev ellen, így megszerezte első pontját.

Kétgólos hátrányból jött vissza, pontot szerzett a Fradi a BL-ben
Az első félidőben két gólt kapott a Ferencváros a Dinamo Kijev elleni, hazai Bajnokok Ligája-mérkőzésen, azonban a második félidőben Tokmac Nguen és Franck Boli is betalált, így a magyar bajnok pontot tudott menteni. A G csoport másik mérkőzésén a Barcelona Torinóban győzte le 2-0-ra a Juventust.

Kiemelt kép: Marco BERTORELLO / AFP

Olvasói sztorik