Nemzetközi foci bajnokok ligája

Cristiano Ronaldo még mindig koronavírusos, kihagyja a Barcelona elleni BL-meccset

Újabb mérkőzésekről marad le Cristiano Ronaldo, miután olasz és portugál beszámolók szerint ismét pozitív lett a koronavírustesztje.

A portugál sztár egy válogatott összetartásra utazott hazájába, ám ott kiderült, hogy megfertőződött a vírussal és visszarepült Olaszországba, hogy házi karanténba vonuljon. Vincenzo Spadafora olasz sportminiszter szerint Ronaldo ezzel megsértette a biztonsági szabályokat, míg a futballista szerint a protokollt követte.

Cristiano Ronaldo hazugnak nevezte az olasz sportminisztert
A Juventus koronavírusos sztárja állítja, betartotta a szabályokat.

Ezután kénytelen volt Ronaldo a tévében nézni a Svédország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzés (3-0) mellett a Crotone elleni bajnokit (1-1), valamint a Dinamo Kijev elleni Bajnokok Ligája-győzelmet (0-2) is. Csakhogy a Correio de Manha beszámolója szerint a 35 éves sztárcsatár újabb tesztje is pozitív eredményt hozott csütörtökön.

A pozitív teszt miatt a Verona és a Spezia elleni bajnokik mellett a Barcelona elleni BL-rangadón sem szerepelhet Ronaldo, az UEFA szabályzata szerint a BL-meccsek előtt egy héttel negatív tesztet produkáló labdarúgók játszhatnak csak európai kupameccseken.

Olvasói sztorik