Nemzetközi foci bajnokok ligája

Ez a videó mindet elárul az Alissont és Van Dijkot nélkülöző liverpooli védelemről

Nincs könnyű helyzetben Jürgen Klopp, a Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője. A szezon elején megsérült az elsőszámú kapus, majd az Everton elleni rangadón gyakorlatilag az egész idényre kiesett másik világklasszisa, Virgil van Dijk, a védelem oszlopa.

Nem kapott gólt Adrian a Liverpoolban, de a legnagyobb mentés nem az övé volt
A Bajnokok Ligájában is megmutathatta magát a spanyol kapus.

Ennek ellenére is nyerni tudott szerdán 1-0-ra az angol együttes Amszterdamban, az Ajax vendégeként egy gyengécske Bajnokok Ligája-meccsen. A találkozó azért rámutatott némi gyengeségre, sőt az első percekben arra a zűrzavarra is, ami a két kulcsember kiválását okozta. Joe Gomez próbálta hazakísérni a labdát, azonban Adrian kapus nem kapta azt kézbe, hanem akkorát rúgott bele, amekkorát csak tudott. A jelenet végén Gomez széttárt karokkal kérdezi csapattársát, hogy miért tette ezt.

Anélkül, hogy vészharangokat kongatnánk, a liverpooli drukkereknek fel kell készülniük az ehhez hasonló pillanatokra, mert bár Alisson edzésbe állt, Van Dijk még sokáig nem lép pályára. Kloppnak nagyon gatyába kell ráznia a védőit, ráadásul nem is ez az első intő jel: az idei szezonban már kapott egy hetest az angol címvédő az Aston Villától.

Kiemelt kép: Kenzo Tribouillard / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik