Nemzetközi foci sport

A szerbek sztárja nagyon szemtelen góllal ejtette ki a norvégokat

Szerbia a Lazio sztárja, Sergej Milinkovic-Savic két góljával győzött a Norvégia elleni Eb-pótselejtezőn.

Az Oslóban játszott meccs sokáig 0-0-ra állt, aztán a 81. percbe vezetést szereztek a szerbek, Aleksandar Kolarov beívelését Aleksandar Mitrovic kanalazta vissza a kapu elé, Milinkovic-Savicnak pedig nem volt nehéz dolga pár lépésről.

A szerbek nem tudták kihúzni, Mathias Normann addig tologatta a labdát, amíg megtalálta a lövőhelyzetet, és nagyon precízen kivitelezett lövése a jobb alsóba be is fért, így hosszabbítás következett.

A hosszabbításban másodszor is jött Milinkovic-Savic, aki nagyon finom megoldást választott, a norvég kapus valószínűleg lövést várt, a szerb viszont csak finoman alábökött a labdának, ami behullott a vetődő Rune Jarstein fölött.

A norvégok ezzel ugyanúgy elvéreztek a pótselejtezőn, mint 2015-ben ellenünk, a szerbek pedig a skótokkal meccselhetnek az Eb-részvételért, akik büntetőkkel győzték le Izraelt.

Kiemelt kép: Fredrik Varfjell / NTB / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!