Nemzetközi foci sport

Két év után újra szent a béke Ramos és Ronaldo között

Nem bírtak egymással a szomszédok, 0-0-s döntetlent hozott a portugál és a spanyol válogatott barátságos mérkőzése.

Két kapufát is lőttek a portugálok, de nem tudták legyőzni a spanyolokat
Cristiano Ronaldo milliméterekre volt 102. válogatott góljától.

A meccs után Sergio Ramos összeállt egy közös képre korábbi csapattársaival, Cristiano Ronaldóval és Pepével, akikkel nagy sikereket értek el közösen a Real Madridnál.

A Marca nevű spanyol lap azt írja, Ramos és Ronaldo a mostani eset előtt két évig nem beszéltek egymással, aminek az volt az előzménye, hogy az akkor már a Juventusban játszó portugál kifakadt, amikor 2018-ban a horvát Luka Modric kapta az Aranylabdát, Ramos viszont megvédte Modricot. A kép alapján úgy tűnik, sikerült rendezni kettőjük viszonyát, és ismét szent a béke.

Ramos 173. meccsét játszotta a spanyol válogatottban szerda este, és immár 13 340 percet töltött pályán a csapatban, megelőzve ezzel az eddigi rekordert, Iker Casillast.

Kiemelt kép: Jonathan NACKSTRAND / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!