Nemzetközi foci sport

Hozzátartozója megkínzásával gyanúsítják a Haladás korábbi focistáját

Őrizetbe vették a korábbi szlovák válogatott labdarúgót, Kamil Kopuneket, aki játszott Magyarországon is.

A 36 éves Kopuneket közeli hozzátartózó megkínzásával gyanúsították meg, írja a Paraméter nevű szlovákiai magyar portál.

A pályafutását Nagyszombaton kezdő középpályás játszott az orosz Szaturn Moszkvában, az olasz Bariban, az azeri Ravan Bakuban,

de légióskodott Magyarországon is, szerepelt a Haladásban, valamint a Tatabányában és a Törökbálintban is. Utolsó csapata az olasz Bisceglie volt.

A szlovák válogatottban 17 meccsen szerepelt, legemlékezetesebb momentuma az volt, amikor a szlovákok a 2010-es vébén az ő góljával ejtették ki a címvédő olaszokat.

3.03-nál látható Kopunek gólja:

Kiemelt kép: JORGE REYES / MEXSPORT DIGITAL / MEXSPORT VIA AF

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!