Nemzetközi foci

Koronavírus sújtja a magyar futballválogatott leendő ellenfelét

Ketten is megfertőződhettek koronavírussal az orosz labdarúgó-válogatottból, amely jövő szerdán Moszkvában fogadja a magyar nemzeti együttest a Nemzetek Ligájában, írta az MTI.

Marco Rossi: Mindenki tisztában van vele, Szoboszlai mennyit jelent, ám vannak más játékosaink is
Az, hogy lehetnek szurkolók a hazaiak mellett szól, azonban megfelelő hozzáállással, a taktikát betartva nőhet a magyar válogatott esélye.

A védő Georgij Dzsikiját és a kapus Guilherme Marinatót elkülönítették a többiektől kérdőjeles teszteredményeik miatt – közölte az orosz válogatott sajtószolgálata szerdán, hozzáfűzve, hogy mindkettőjükre további vizsgálatok várnak.

Nincsenek tüneteik, kiválóan érzik magukat. A csapat többi játékosa és a stáb tagjai már átestek egy újabb teszten, amely mind negatív eredményt hozott

– áll a közleményben.

Dzsikija, a Szpartak Moszkva csapatkapitánya végigjátszotta a szeptember 6-ai, 3-2-es vendéggyőzelemmel záruló budapesti magyar-orosz mérkőzést, míg a brazil születésű Marinato, a Lokomotiv Moszkva csapatkapitánya nem jutott szóhoz a Puskás Arénában.

Alekszej Ionov, a Rosztov-Don középpályása a jövő szerdai összecsapás előtt úgy nyilatkozott, hogy hazai pályán nem követhetik el azt a hibát, amit Budapesten:

„Három-nullás vezetésünk után leeresztettünk, ráadásul a fáradtság is jelentkezett nálunk, mindez befolyásolta a meccs végkimenetelét. Amúgy tetszett a magyar válogatott, úgyhogy nagyszerű meccset várok a moszkvai visszavágón”

Kiemelt fotó: Alexander Vilf / Sputnik / Sputnik via AFP

Olvasói sztorik