Nemzetközi foci

Solskjaert még nem rúgja ki a MU, de Pochettino már melegít

Hatalmas pofont kapott a hétvégi fordulóban a Manchester United, amely hazai pályán kapott ki 6-1-re a Tottenhamtől.

Mourinho Tottenhamje darabokra szedte a MU-t
A Premier League történetében először kapott a United az első félidőben négy gólt.

A vereség után mindenkinek kijutott a kritikából, az első félidőben kiállított Anthony Martialnak; a világ legdrágább védőjének, Harry Maguire-nek, aki semmit nem tudott kezdeni a Spurs támadóival; valamint Ole Gunnar Solskjaer edzőnek, és a vezetőségnek is, amely nem erősítette meg a csapatot.

A Daily Star nevű angol oldal azt írja, a MU ugyan nem akarja a válogatott meccsek miatti szünetben kivágni Solskjaert, de a menedzsment felvette a kapcsolatot a jelenleg csapat nélküli Mauricio Pochettinóval, aki a norvég edző utódja lehet, amennyiben nem javulnak a United eredményei.

Az eddigi három meccsén mindössze három pontot szedett össze a manchesteri csapat, és a Daily Star szerint, ha Solskjaer nem rázza gatyába Paul Pogbáékat, akkor a következő válogatott szünetben, novemberben bekövetkezhet a váltás. 

Pochettinót tavaly novemberben menesztette a Tottenham, amellyel 2019 tavaszán a Bajnokok Ligája-döntőben szerepelt. A MU vezérigazgatója, Ed Woodward nagy csodálója Pochettinónak, aki az utóbbi időben több állásajánlatot is visszautasított, de valószínűleg érdekes kihívásnak tartaná, ha az ő feladata lenne felpörgetni a MU-t.

Kiemelt kép: ALEX LIVESEY / AFP

Olvasói sztorik